Séra: hostina pro vaši pleť

Ztrácí vaše pleť jiskru a glanc? Není divu, neustále na ni působí vlivy okolí, slunce, vítr, sucho, mráz a s věkem stále více i gravitace. Je načase dopřát jí infuzi v podobě kvalitního séra. Nachystat jí anti-age hostinu plnou výživy a hydratace.

JAKO LUXUSNÍ SPODNÍ PRÁDLO

Pleťové krémy a oleje jsou regenerační volbou číslo jedna, o tom žádná. Ale pokud chcete dát své pleti opravdu maximum a oddálit její stárnutí, bez pravidelného používání sér se neobejdete. Začleňte je do každodenní pečující rutiny hned po vyčištění pleti, ideálně ráno i večer. Berte je jako luxusní spodní prádlo, které si oblékáte pod šaty, tedy pod krémy a další pečující přípravky.

Séra mají oproti proti krémům lehčí konzistenci a obsahují několikanásobně vyšší koncentrace aktivních látek. Díky malé velikosti molekul také pronikají rychleji a mnohem hlouběji do pokožky. Vaši pleť doslova napumpují živinami, dodají jí vitalitu a svěží vzhled. Jejich účinek pocítíte zpravidla okamžitě.

„CÉČKO“ PRO ENERGII A ROZJASNĚNÍ

Povzbuzující energii vitaminu C známe všichni. Víme, jak tělo podpoří při nemoci a vzpruží při únavě. A stejnou porci vitality umí předat i povadlé a unavené pokožce. Je nasnadě, že Rozjasňující sérum s vitaminem C je oblíbené u všech věkových skupin i typů pleti, včetně mastné. Je to životabudič s lehkou texturou a vůní citrusů, který se expresně vstřebává a nezanechává pocit mastnoty.

Po aplikaci jemně stáhne póry a pleť viditelně vyhladí, rozjasní a oživí. Podpoří její pevnost a pružnost, barevně ji sjednotí a zredukuje i pigmentové skvrny. Vymazlená receptura, kromě bohaté dávky vitaminu C, ukrývá například aloe vera, kyselinu hyaluronovou, prášek z perel, squalan, legendární olej z maruly, bakuchiol a éterické oleje citronu, pomeranče, santalu, pačuli a ylang-ylangu.

Dopřejte si rozmanitost
Přestože se séra v mnohém podobají, každé má jiné složení, a tedy i specifické účinky. Pokud je tedy občas obměňujete, nebo používáte alespoň jiné sérum ráno a jiné večer, poskytujete pokožce širší spektrum účinků. Je to podobné jako s výživou – z rozmanité stravy má tělo vždy větší prospěch, než z jednotvárné. Navíc i vaše smysly se nechají rády rozmazlovat novými chutěmi a vůněmi.

HYDRATACE DĚLÁ ŠŤAVNATOU PLEŤ

Mezi séra, jejichž prioritou je udržovat v pokožce vláhu, tedy i zářivý a šťavnatý vzhled, patří Hydratační sérum s ceramidy. Jeho hlavní hvězdou jsou ceramidy, speciální tuky obsažené i v buněčných membránách naší pokožky, které stojí za její pevností a pružností. S věkem jejich přirozená tvorba ubývá a po čtyřicítce se téměř zastavuje, proto je dobré, dodávat pleti ceramidy zvenčí. Právě k tomuto účelu jsme sérum vyvinuli.

Kromě ceramidů je plné dalších skvělých anti-age ingrediencí jako je skvalan, oleje z hroznů, mandlí, jojoby, meruněk, avokáda, maruly a šípků, extrakty z mořských řas, jantarový extrakt, aloe vera a éterické oleje růže damašské, mandarinky a santalu. Při pravidelné péči vám sérum vyhladí jemné vrásky a pleti vrátí pevnost a svěžest.
Přestože slovo sérum nemá v názvu, mezi ultralehká hydratační séra můžeme zařadit i Hyaluronový fluid – dlouhodobě nejoblíbenější preparát Original ATOK. Jeho vysoká účinnost spočívá ve spojení dvou forem kyseliny hyaluronové – Hyaluronic Acid a Sodium Hyaluronate. Tento hyaluronový komplex společně s extrakty z granátového jablka, listů vinné révy, éterickými oleji a dalšími složkami, zajišťuje hloubkovou hydrataci pokožky a zároveň její maximální povrchové vypnutí a vyhlazení s efektem neinvazivní výplně vrásek. Prostě hydratační jednička.

foto-2

OMLAZUJÍCÍ SÍLA RŮŽE, ZLATA A JANTARU

Revitalizační sérum Růže s unikátním komplexem aminokyselin bylo přímo stvořeno k hýčkání zralé a ochabující pleti. Nabízí intenzivní hloubkovou anti-age péči se vzácným olejem růže damašské, aktivními aminokyselinami, práškem z perleti a mořských perel, kyselinou hyaluronovou, fyto-kolagenem, escinem, kofeinem a řadou dalších vysoce efektivních přírodních látek. Podporuje tvorbu kolagenu a elastinu, vypíná, vyhlazuje, zpevňuje, redukuje vrásky a jemné linky, osvěžuje a rozjasňuje. Okouzlující aroma růže damašské nejen krásně provoní vaši pleť, ale pohladí i vaši duši.

Zralé dámy nedají dopustit také na luxusní Intenzivní sérum Zlato-jantar s 24karátovým zlatem a baltským jantarem. Cenní si především jeho vitalizační působení a decentní jas, který díky mikročástečkám zlata zanechává na pokožce.
Účinky zlata a jantaru skvěle doplňuje patentovaný fyto-botox, koenzym Q10, kyselina hyaluronová, skvalan, kofein, escin, extrakty z lípy, čekanky, měsíčku a vzácné éterické oleje, například z magnolie, jasmínu sambac a santalu, které séru dávají i opojné sladce hřejivé aroma. Na stárnoucí pleť působí doslova jako elixír – dodává výživu, hloubkově hydratuje, podporuje vitalitu, jas a mladistvý vzhled.

Kdy séra používat?
V rámci každodenního pečujícího rituálu, ale i k osvěžení, hydrataci a oživení pleti během dne. Po sérech můžete sáhnout kdykoli cítíte, že vaše pleť „ztrácí šťávu“, v letním horku, na dlouhých cestách, v přetopených místnostech. Jen nezapomeňte – aplikují se vždy jen na čistou pleť.

SÉRUM, KTERÉ PRACUJE, KDYŽ SPÍTE

S olejovým Nočním vitaminovým sérem můžete krásnět i během spánku. Tato kosmetická delikatesa s bakuchiolem, přírodní alternativou populárního retinolu, oleji z maruly a arganu, extrakty z měsíčku, světlíku, sedmikrásky a dalšími složkami, působí na pleť jako špičkové noční lázně. Během spánku vaši pokožku dokonale zregeneruje, hloubkově jí hydratuje a dodá jí megadávku energie a vitality. Omlazující „noční směny“ s vitaminovým sérem si zamilujete.
SPECIALISTA PRO ZÁŘIVÉ OKOLÍ OČÍ
Pokožka kolem očí je nejkřehčí a nejzranitelnější z celého obličeje. Právě tam nejdříve objevujete vrásky, vnímáte pnutí, otoky a všechny neblahé projevy únavy a stárnutí. V takových chvílích není lepšího spojence, než je Oční liftingové sérum Slaměnka. Obsahuje unikátní liftingový komplex Tens´Up z kořene čekanky a semen stromu tara a vzácný éterický olejem slaměnky. Během chvilky přinese úlevu a osvěžení, zažene únavu, zmírní otoky a pokožku kolem očí vyživí, hydratuje, vypne a rozjasní. Při pravidelné péči zredukuje jemné oční linky i vrásky a vašemu pohledu vrátí jiskru.

TIP: Osvěžující energii ještě zvýšíte, když sérum uložíte do ledničky a budete ho používat vychlazené.