Rozjasňující sérum s vitaminem C

Bledá pleť ženám nesluší, oživte ji a rozjasněte! S naším novinkovým sérem bude zářivá, šťavnatá a svěží. Poctivá dávka vitaminu C ve dvou účinných formách v kombinaci s dalšími unikátními přírodními složkami ji dodá jiskru a vitalitu i uprostřed zachmuřené zimy.

Tajemství séra: extra silné „CÉČKO“

Není snad nikdo, kdo by neokusil sílu čistého vitaminu C neboli kyseliny askorbové. Když se cítíte slabí a neduživí, zpravidla už po první vyšší dávce „céčka“ pocítíte vzpruhu a příval energie. A úplně stejně působí vitamin C aplikovaný vně, na pokožku. Dodá jí vitalitu, vzpruží ji a krásně rozzáří. A to všechno dvojnásob, pokud jde o důmyslnou kombinaci dvou forem kyseliny askorbové, jako v případě naší novinky – Rozjasňujícího séra s vitaminem C. Čistou kyselinu askorbovou, která působí spíše na povrchu, v něm doplňuje její stabilnější forma tetrahexyldecylaskorbát, který snadno proniká i do hlubších vrstev pokožky. Toto spojení rozšiřuje spektrum působení vitaminu C a dává séru mimořádně intenzivní a omlazující účinky.

Poradí si i s mastnou pletí
A to hned z několika důvodů – má lehkou texturu, nelepí, rychle se vstřebává a nezanechává pocit mastnoty. Obsažené složky a silice santalu, citronu a pomeranče zjemňují strukturu pleti, vyrovnávají tvorbu mazu a stahují póry.

Špičkový komplex aktivních látek

Obě zmíněné formy vitaminu C působí jako silné antioxidanty. Vaši pleť oživí, rozjasní a vyhladí. Sjednotí její barevný tón, zjemní póry a napomohou i lehce zredukovat tmavé skvrny. Zároveň posílí ochranu před volnými radikály, oxidačním stresem a podpoří tvorbu kolagenu, čímž výrazně oddálí stárnutí pleti. Kombinace kyseliny hyaluronové, extraktu aloe vera a bakuchiolu – přírodní alternativy retinolu, zajistí hydrataci a svěží vzhled pokožky. Důmyslně sestavená směs rostlinných olejů a skvalanu se postará o výživu, zjemnění a zvláčnění. Jedinečné účinky séra umocňuje efektivní směs éterických olejů z citrusů, pačuli, santalu a ylang-ylangu, která mu mimo jiné dávává i svěží energické aroma.

4-serum-C-druhe-foto

Jak sérum používat?

Můžete ho používat klasicky, jako první vrstvu pod denní krém nebo make-up. Po nanesení mu dejte pár minut, aby se dokonale vstřebalo do pokožky. Ale můžete ho používat i samostatně, kdykoli v průběhu dne cítíte potřebu pleť osvěžit, povzbudit nebo hydratovat. Sérum je lehké, 100% veganské a vhodné pro každý typ pleti, zejména však pro zralou, unavenou a s pigmentovými skvrnami. Rychle se vstřebává a nezanechává pocit lepkavosti.