Domů / Ochrana osobních dat
Bannery

Poradenství

Nevíte si rady s výběrem kosmetiky?
Využijte náš bezplatný servis a ptejte se odborníků.
PO-PÁ: 7.30 – 15.00

 

MUDr. Irina Kaplanová

Tel.: +420 475 501 394
Mobil: +420 724 371 089

E-mail: doktor@originalatok.cz
Tento email není určen pro dotazy k registraci a objednávkám.

 

Ochrana osobních dat

Společnost Cosmetics ATOK International s.r.o. je jediným vlastníkem informací získaných na tomto serveru. Tyto informace nejsou a nebudou prodávány ani pronajímány jiným subjektům. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný k bezproblémovému doručení zboží.

Osobní data zákazníků jsou uchovávána v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. v platném znění. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Uzavřením kupní smlouvy dává kupující prodávajícímu souhlas se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v naší databázi, a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním. Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu a jejich odstranění z naší databáze a další zákonná práva k těmto údajům.

Odesláním objednávky kupující souhlasí se zpracováním a shromážděním jeho osobních údajů ve shora uvedeném smyslu.

 

Pro telefonické objednávky volejte 475 501 348 (Po–Pá: 7.00–15.30 hodin).
Využít můžete také náš e-mail objednavky@originalatok.cz.

Telefonické objednávky

Pevné linky:

+420 475 501 348
 

Mobilní linky:

+420 608 063 204
+420 602 667 860

Po – Pá: 7.00 – 15.30

E-mailové objednávky

objednavky@originalatok.cz

Obchodní oddělení

telefon: +420 475 501 213
objednavky@originalatok.cz

Reklamace

telefon: +420 475 501 202
reklamace@originalatok.cz

Platby

telefon: +420 475 501 355
platby@originalatok.cz