Květomluva v ATOK stylu

Květiny jako dárek nemusí být vždy ve formě pugétu, srdce potěší i květinová kosmetika. Má to i výhody – kytice zvadne, pleť rozkvete. Jen pozor, každá z květin obdarovanému říká něco jiného…

RŮŽE: MILUJI TĚ!

Míří přímo k srdci. Je plná lásky a vroucích emocí, velkorysá, okouzlující, elegantní, noblesní. Zkrátka královna. Zvláště, pokud jde o vzácnou růži damašskou z naší Exclusive collection, která vyniká intenzitou vůně a omlazujícími účinky. Tonizuje, vyhlazuje vrásky, zjemňuje póry, pěstí, hýčká a rozmazluje. Hvězdami růžové kolekce jsou Omlazující krém Růže a Revitalizační sérum Růže s komplexem aminokyselin. Dodávají pleti vitalitu, jas a pěstěný vzhled. Potěší zralé dámy, stejně jako mladé ženy, které si touží co nejdéle uchovat svěží mladistvou pleť.

YLANG-YLANG: SVÁDĚJ MĚ

Jeho exotická, sladce opojná vůně až zamotá hlavu. Dýchá kouzlem tropických rájů, okouzluje, vábí, svádí, probouzí vášeň a smyslné touhy. V Indonésii bujné žluté květy ylang-ylangu rozprostírají na postele novomanželů, na Madagaskaru z nich vyrábějí olej, kterým potírají pokožku celého těla. Nejenže působí afrodiziakálně, ale také báječně hydratuje, vyživuje a udržuje pleť bez vrásek, mladou a svěží. Živé květy ylang-ylangu u nás asi neseženete, o to úžasnější možností, jak si užívat jejich svůdnou energii, je kosmetika s vonnou silicí z těchto květů – Pleťová voda Ylang-ylang, Pěsticí krém Ylang-ylang nebo Pěsticí pleťový olej Ylang-ylang.

Květomluva_2. foto

LEVANDULE: JE KRÁSNÉ SNÍT…

Něžná víla z modrofialových polí Provence. Její čerstvá květinovo-bylinná vůně je jako poezie starých dobrých časů, zabydlená ve skříních a pruhovaných duchnách našich babiček. Zasněná, půvabná, zklidňující. Přitančí na pomoc, kdykoli je jí třeba. Provoní domov, pohladí, zmírní bolest, sníží tlak, zklidní podrážděnou pleť, ztiší rozbouřenou mysl, navodí klidný spánek, uklidí v hlavě i srdci. Nikdy neomrzí, ve váze, vonném polštářku na spaní, v lahvičce s éterickým olejem, ani v kosmetice. Můžete si ji dopřát ve Zklidňujícím krému Levandule, Tělovém mléku Levandule a spoustě dalších preparátů.

Levandule se hodí vždy a všude
Levandulový olej nejen krásně voní, ale je i skvělou„lékárničkou v lahvičce“. Oceníte ho doma i na cestách,na odřeniny, štípance, spáleniny, neklid i špatné spaní.Jako jeden z mála ho na pokožku lze používat i neředěný.

PELARGONIE: JSI NĚŽNÁ A PEČUJÍCÍ

Často se přirovnává k růži, je stejně půvabná, něžná, ženská, pečující a plná pozitivní energie. Její aroma je však více svěží, zelené, s nádechem koření a citrusů. Probouzí citlivost, empatii a kreativitu. Zároveň dává pocit důvěry a bezpečí, podobně jako truhlíky s pelargoniemi za oknem dávají pocit domova. Pelargoniový éterický olej zklidňuje, uvolňuje, chladí, tiší bolesti a ulevuje při ženských potížích, rozpouští obavy, frustraci a úzkost. Je skvělý i k ošetřování pokožky, zejména ochablé a problematické. Kromě samotného éterického oleje si jeho účinky můžete dopřát také v Regeneračním pleťovém oleji Pelargonie.

ŠEŘÍK: JSI ROMANTICKÁ

Je ryzím vyznáním všem snílkům, poetům a rozevlátým duším. Zvláště v květnu, kdy chocholy šeříkových květů radostně explodují a na tři čtyři týdny promění svět v bílo-růžovo-fialovou pohádku. Nutí člověka, zastavit se a všemi smysly vnímat krásu a vdechovat jejich omamnou, čistou, svěží, euforickou a zasněnou vůni. Také šeříková kosmetika je jako stvořená pro romantiky. Ať už sáhnete po Hydratačním krému Šeřík, Hydratačním pleťovém oleji Šeřík nebo Hydratačním a osvěžujícím spreji Šeřík, umožní prožívat jaro po celý rok. Ale také se perfektně postarají o pleť, budou ji udržovat šťavnatou a zářivou. Všechny uvedené preparáty obsahují 100% přírodní certifikovanou šeříkovou směs vytvořenou ve Francii šetrnými procesy.