Maminky a děti

5 tipů pro pohodové těhotenství

Očekáváte miminko? Gratulujeme! Přichází doba plná radosti a těšení. Avšak těhotenství může občas přinést i nějaké to nepohodlí. Pro takové případy pro vás máme 5 Original ATOK tipů. S nimi vše zvládnete s úsměvem.

Hola, hola, škola volá!

Pro některé děti zvolání radostné, pro jiné stresující. Zvláště pro prvňáčky nebo děti, které mění školu. Nedivme se. Obávají se, jak zapadnou do kolektivu a jestli unesou vše, co jim bude naloženo. Tak je podpořme, ať je pro ně škola hrou, na kterou se každý den těší, a ne strašákem. A na pomoc si přizvěme aromaterapii.

Dětská série: plná bylin a něhy

Dětem sneseme i modré z nebe. Proč tedy nezačít modrou „motýlkovou“ kosmetikou plnou přírody. Doteky měsíčku, heřmánku, levandule a sladkých mandlí. Tím nejjemnějším od Original ATOK.

Pohodové cestování s dětmi

Užívat si léto s dětmi je velký dar. Cestování, výlety, koupání, hledání pokladů, dobývání kopců… Každý den jako korálek! Pokud ho však nenaruší nějaká ta dětská bolístka. Přinášíme pár osvědčených tipů, jak na ty nejčastější.

Aromahry nejen pro děti

Je jaro, vezměte děti a pojďte si hrát. Na honěnou a schovávanou? To znají všichni, zkuste něco nového. Třeba NA ČICHANOU. Objevovat s dětmi svět vůní je totiž velká zábava. Vyzkoušeno! Přes éteráčky přijdou blíž k přírodě a rostlinám, rozvinou svoji vnímavost a čich, smysl, který tak šidíme.