Bez balzámu v zimě ani ránu!

Vítr, mráz, změny teplot… zima dává pleti zabrat. Je přecitlivělá, napjatá, suchá a šupinatá. Lační po tucích, výživě, ochraně a rozmazlování. Pleťové balzámy její potřeby uspokojí na 100 %.

Pleť jako v bavlnce

Balzám není jen tyčinka na rty nebo léčivá mast, jak si mnozí myslí. V naší nabídce najdete i pečující pleťové balzámy. Jsou jako neviditelná druhá kůže. Stejně hebká a jemná, jen odolnější vůči živlům. Vaši tvář spolehlivě ochrání v městském mrazu i horské vánici.

Jejich síla je ve složení. Jako směsi rostlinných olejů, másel a včelího vosku jsou tužší, dokonale přilnou k pokožce a pomaleji se vstřebávají. Ochranný film, který po nanesení vytvoří, tak působí intenzivněji a mnohem déle, než u pleťových olejů a krémů. Navíc pleť vyživí, zklidní, zvláční, zjemní, a podle přidaných aktivních látek zahrnou dalším pečujícím komfortem.

A to zdaleka není všechno.

5 dalších důvodů pro balzámy

1. Jsou 100% přírodní. Jako bezvodé preparáty nepotřebují k zajištění trvanlivosti syntetické konzervanty. Samy o sobě vytvářejí prostředí, které brání růstu mikroorganismů.

2. Jsou 100% využitelné. Protože neobsahují vodu, pokožka je využije do poslední molekuly. Neplatíte za vodu, ale pouze za účinné látky.

3. Dlouho vám vydrží. K aplikaci jich stačí opravdu malé množství. Vaši pleť mohou hýčkat dlouhé týdny a měsíce.

4. Jsou multifunkční. Hodí se nejen k ochraně pleti, ale nahradí i balzám na rty nebo ochranný krém na ruce. Oceníte je k celoroční péči o suchou pleť, zklidnění ekzémů a lokálnímu ošetření suchých, šupinatých a hrubých míst kdekoli na těle.

5. Nabízejí i smyslné zážitky. Přestože jsou tužší, ve styku s teplem pokožky příjemně tají. Mnozí to považují za velmi smyslné a využívají balzámy i k partnerským masážím.

8-balzamy-nahrazeni

Který je ten pravý?

V naší nabídce jsou tři. Jako tři mušketýři, kteří vás statečně ochrání před mrazem. Každý z balzámů však nabízí i něco navíc. Vybírejte podle svých potřeb.

Měsíček-rakytník: specialista na poškozenou pleť

Regenerační balzám Měsíček-rakytník je nejen spolehlivý parťák do nečasu, ale i vyhlášený specialista na podrážděnou a poškozenou pokožku. Výrazně zklidňuje, regeneruje škrábance a oděrky, podporuje zajizvení a mírní defekty při ekzémech. Je mistrně namíchaný a bohatý na aktivní látky. Základ tvoří bambucké máslo, včelí vosk a oleje, především vysoce ceněný olej z rakytníku. Mezi extrakty vyniká měsíček lékařský, kterému zdárně sekunduje řada dalších extraktů a éterických olejů – třezalka, propolis, benzoe, slaměnka, myrha a jehličí kleče. Ty balzámu zároveň dávají lehké, příjemně kořeněné aroma.

BÍLÁ ČOKOLÁDA: rozmazlující delikatesa

Obsahuje bambucké máslo, jojobový vosk a vitamin E. Avšak hlavní hvězdou Pěsticího balzámu Bílá čokoláda je 100% kakaové máslo. A rovnou nejlepší, jaké může být. Získává se z kakaových bobů věhlasné odrůdy Arriba National, která roste pouze v Ekvádoru a je živým dědictvím bájné civilizace Inků. Dává balzámu delikátní čokoládové aroma, ale díky hojnosti vitaminů, minerálů a antioxidantů i mimořádné vyživující a pěsticí vlastnosti. Vaši pleť oživí a rozjasní, zlepší její tonus a pružnost, viditelně zjemní vrásky. Skvěle se postará o suchou, citlivou, zralou i unavenou pleť, a zvládne toho mnohem víc. Výborně funguje jako balzám na rty, pleťová maska, smyslný masážní prostředek nebo dokonce přírodní lubrikační gel.
Zkrátka smyslný, požitkářský a všestranný šikula.

Pozor, balzámy reagují na teplo!
V chladu tuhnou, v teple tají, podobně jako máslo. Někdy vás to může zaskočit, ale nemějte obavy. Je to přirozená vlastnost balzámů, a jejich kvalitu to neovlivňuje. Stačí je dát do chladničky, a opět ztuhnou.

KONOPÍ: mistr hýčkání a zklidňování

Konopí má řadu příznivců, kteří na něj nedají dopustit. Jsou to hlavně ti, kteří mají potíže s ekzémy a lupénkou, trpí výrazně suchou, podrážděnou a přecitlivělou pokožkou. Ve zklidňování, hýčkání a pečování je konopí opravdu třída. Ostatně jako samotný Zklidňující balzám Konopí. Čistý konopný olej v něm doplňuje bambucké máslo a vitamin E. Opět velmi jednoduché složení, ale i zde platí, že v jednoduchosti je síla. Konopný balzám je silný nejen jako ochranář do mrazu, ale i v každodenní péči. Hloubkově hydratuje a vyživuje, redukuje vrásky, zvláčňuje a zjemňuje. Prvotřídní pečovatel pro zdravou i poškozenou pleť.

Tak už máte jasno?

Bezvodé balzámy jsou k nezaplacení. Zvláště v zimě.

Trumfnou oleje i krémy.