Čtvero pohlazení měsíčku pro děti

S měsíčkovými novinkami Original ATOK bude pokožka vašich dětí jako v bavlnce. Působí jemně a ohleduplně, zklidňují, zjemňují, regenerují a poskytují dlouhotrvající pocit komfortu. Jejich láskyplnou péči si ale báječně užijí i dospělí s citlivou pletí.

1│Něžně pečující krém

Dětský krém Měsíček je ideálním krémem pro každodenní hýčkání pokožky obličeje i celého těla. Je vhodný i pro velmi citlivou, zarudlou a podrážděnou pleť. Má lehoučkou texturu, dobře se roztírá a rychle vstřebává. Ocení ho hlavně maminky, které upřednostňují šetrnou kosmetiku na bázi jemných rostlinných olejů, čistých přírodních silic a bylinek. Základ krému tvoří rostlinné oleje mandlový, jojobový, olivový a dvě másla, bambucké a kakaové. Jsou to mimořádně pečující složky, které pokožku doslova hladí. Regenerují ji, zklidňují, zvláčňují a zjemňují. Hlavní aktivní látka – extrakt měsíčku lékařského zklidňující a regenerační účinky krému ještě umocňuje a extrakt aloe vera zajišťuje perfektní hydrataci.

2│Koupání a sprchování v jednom

Dětský mycí olej Měsíček je variabilní novinka, kterou jsme vyvinuli k pravidelné očistě dětské a citlivé pokožky. Využijete ho k běžnému mytí, koupání i sprchování. Jak jste zvyklí i u jiných mycích olejů Original ATOK, při mytí nevytváří pěnu, ale jemnou mléčnou emulzi, která pokožku umývá šetrně a bez narušení jejího ochranného pláště. Je to emulze čisticí a zároveň pečující. Po použití zanechá pokožku čistou, hebkou a krásně vláčnou. Jde o recepturu poměrně jednoduchou, ale zároveň účinnou. Rostlinné oleje mandlový, kokosový a olivový v ní doplňuje měsíčkový extrakt. Všechny tyto složky dohromady skvěle fungují.

2-mesicek-uvodni-foto

3│Olejíček ke každodenní péči i k masážím

Z lásky k nejmenším byl stvořen nejjemnější Dětský tělový olej Měsíček. Obsahuje rostlinné oleje mandlový, kokosový, olivový, a samozřejmě nechybí ani měsíčkový extrakt. Je to kosmetický pomocník s mnohostranným využitím. Hodí se k celodenní péči o pokožku těla, ale například i k ochraně obličeje v mrazivém zimním počasí. Stejně dobře se uplatní k jemným baby masážím. Po jeho aplikaci bude pokožka dětí vyživená, jemná a dokonale vláčná.

4│Lehké hydratační mléko

Dětské tělové mléko Měsíček kromě hlavních složek, které jsou stejné jako u tělového oleje, obsahuje také extrakt aloe vera. Ten mléku dává výraznější hydratační vlastnosti a posiluje i jeho zklidňující a regenerační účinky. Mléko je lehčí než olej a snadněji se vstřebává. Proto je vhodné nejen k péči o dětskou pokožku po koupání, ale i k rychlému osvěžení a hydrataci pleti během dne. Pro tyto schopnosti ho oceníte zejména v létě, kdy má pokožka vystavená slunci tendenci k vysychání.