Je jaro, vylaďte tělo!

Pohřbila zima vaše ladné křivky? Schovaly se pod špíčky, ochablou pokožkou, celulitidou? Nezoufejte. S očistnou energií jara, trochou vůle a formovacími speciály Original ATOK tělo za měsíc dva zase vyladíte do krásy.

Prohřát, prokrvit, aktivovat!

Na cestě za super postavou vám skvěle poslouží i naše speciální formovací pětka na bázi aromaterapie. Všechny tyto preparáty mají podobný cíl – prokrvit, prohřát, aktivovat a podpořit detoxikaci, každý však působí trochu jinak. Vyberte si dva tři, nebo postupně prostřídejte všechny, je to na vás. S větší pestrostí preparátů získáte širší škálu účinků.

Podpořte jarní kúru peelingem
Alespoň jednou týdně odstraňte odumřelé kožní buňky pomocí Tělového peelingu Mořské řasy. Pokožka těla pak bude mnohem lépe a rychleji vstřebávat aktivní látky z formovacích preparátů.

1│Vypněte pokožku s ovocnými antioxidanty

Pozvěte pokožku na omlazující raut. S exotickými plody acai, vinnou révou, rakytníkem, rajskými jablíčky, brusinkami, šípky a meruňkami bude v sedmém nebi. Vypínací oleogel Acai – červené víno díky obsahu nejsilnějších rostlinných antioxidantů vaší pokožce dodá výživu, svěžest, vitalitu, krásně ji vypne, vyhladí a rozjasní. Karotenoidy zajistí její pružnost a hydrataci. Pečlivě sestavený komplex éterických olejů vaši pleť provoní orientální dřevito-citrusovou vůní, které vás bude po celý den udržovat v příjemné euforii.

Oleogel jemně vmasírujte do pokožky, nebo ještě lépe – dopřejte si s ním intenzivnější masáž. To platí pro všechny zde uvedené oleje a oleogely.

2│Zpevněte povislá prsa a hýždě

Prsa a hýždě řeší asi většina žen. Pokud vás tyto partie zlobí, zkuste jim domluvit
Zpevňujícím oleogelem na prsa a hýždě. Třeba budou slyšet na speciální ingredience, které jsme do něj vložili – pískavici řecké seno, chmel, myrhu, cist a kadidlo. Výběr toho nejúčinnějšího, co ženy od věků používaly pro pevnost a krásu svých vnad. I když je to speciál, neváhejte ho použít na jakékoli další neposlušné partie, „motýlí paže“ či povislá vnitřní stehna. Bravurně si poradí s každou ochablostí.

blog - 2. foto

3│Podpořte detox a hubnutí

Zeštíhlující oleogel Mořské řasy vám v této věci bude parťákem k nezaplacení. Nenechte se zmást jeho svěží citrusovou vůní, která působí nevinně a pohodově, tenhle zeštíhlující expert umí dát pěkně do těla. Jako čiperné bylinkové košťátko vymete každičký kout, prokrví pokožku, zaktivuje štěpení tuků, popožene lymfu i látkovou výměnu, a ještě stihne zacvičit s celulitidou. Aby ne, obsahuje samé vyhlášené detoxikační aktivisty – mořské řasy laminaria a fucus, tužebník, břečťan, jalovec, zázvor, grep, citron, oregano a řadu dalších.

4│Zatočte s celulitidou

Na slovo vzatý bojovník proti „pomerančové kůži“ – Masážní olej Anticella vám s tím rád pomůže. Důmyslně sestavený komplex éterických olejů rozmarýnu, pomeranče, fenyklu, borovice, jalovce, vavřínu, růžové palmy, skořice a pepře mu dávají velkou sílu. Dokonale prohřeje a prokrví, podpoří štěpení tuků a odplavení přebytečné vody a toxických látek z tkání. Navíc pokožku krásně provoní skořicí.

Anticellu můžete jednoduše vmasírovat do problematických partií, ale pro vyšší účinky masírovaná místa můžete ještě překrýt fólií a 30–60 minut nechat působit jako zábal.

Vsaďte na zábaly
Působí intenzivně a do hloubky. Pod fólií vytvořené teplo aktivuje účinné složky zábalů na maximum. Také éterické oleje díky nepropustnosti fólie se neodpařují a působí tak mnohem silněji.

5│Prohřejte pokožku jako v sauně

Pokud chcete formování těla rozjet ještě intenzivněji, přidejte 2–3x do týdne Tělový zábal Thermobalzám. Avšak polibek tohoto „červeného draka“, jak ho přezdívají zákazníci, je vskutku ohnivý, tak opatrně. Skořice, jalovec, rozmarýn a kardamom, účinné látky zábalu, fungují doslova jako sauna bez kamen. Vaši pleť prokrví a do hloubky prohřejí. Možná ucítíte až lehké poštipkávání nebo mravenčení. Zrychlí se vám látková výměna, z tukových buněk se začne odbourávat tuk a z tkání odvádět přebytečná voda. Termobalzám je skvělý parťák při redukci váhy, celulitidě a otocích, ale výborně působí i na zatuhlé klouby a svaly. Krásně je uvolní a zlepší jejich pohyblivost.

Můžete ho aplikovat na všechny problematické partie, vyhněte se však obličeji a sliznicím. Vmasírujte tenkou vrstvu balzámu do pokožky, tato místa obalte fólií a pro udržení tepla ještě osuškou. Se zábalem 30–60 minut relaxujte a poté ho odstraňte. Ještě nějaký čas vám pak bude pěkně teplo a sami pocítíte, jak nastartované redukční a detoxikační procesy pokračují.