Valentýn originálně

„Miluji tě“ můžete dát najevo tisíci způsoby. Překvapte svou polovičku neotřelým valentýnským dárkem v podobě zážitku. Buďte originální. Máme pro vás 5 voňavých valentýnských tipů, jak na to.

1│Hřejivé doteky

Skořice patří mezi výrazná afrodiziaka, zvláště pokud její nezaměnitelné aroma propojíte s láskyplnými doteky při partnerské masáži. Vytvořte si intimní atmosféru, a o ostatní se už postará Masážní olej Skořice. Vaši pokožku vyživí a zjemní rostlinnými oleji z mandlí, pupálky a jojoby. Při masáži ji příjemně prokrví a prohřeje skořicí, rozmarýnem a špetkou pepře. Teplou, lehce pikantní vůní nabudí vaše smysly, vřelost a vášeň. Skořicová masáž vás zbaví napětí a s důvěrou otevře společným prožitkům. Oblíbený film s lahvinkou červeného pak může být pohodovou tečkou za romantickým večerem.

2│Koupelové flirtování

Báječnou variantou masáže mohou být i společné vodní hrátky. Voňavá lázeň s Koupelovým olejem Mandarinka vás osvěží a zároveň uvolní. Hřejivé ovocné aroma odplaví všechny starosti a naladí vás na hravě neposednou vlnu. Nemáte vanu? Nevadí. Se Sprchovým olejem Flirt si můžete užít laškování ve dvou i ve sprše. Sladká vůně po meruňkách k tomu přímo vybízí. Probouzí smyslnost, spontánnost a fantazii. Navíc zvláční, zjemní a nadlouho krásně provoní vaši pokožku.

15-valentyn-druhe-foto

3│Čokozážitky

Nenajdete lahodnější afrodiziakum, než čokoládu. K Valentýnu patří stejně jako růže, jahody a šampaňské. Hořká, sladká, mléčná, oříšková, se solí, s chilli… s balíčkem čokolády nikdy nešlápnete vedle. Přidejte k ní heboučký Balzám Bílá čokoláda s exkluzivním máslem z kakaových bobů z Ekvádoru, a objevíte spoustu dalších čokozážitků. Využijete ho k pěstění pokožky, masážím, ale i jako báječný přírodní lubrikant. Předání dárku můžete naplánovat i netradičně. Pro svou lásku připravte zábavné hádanky, a za každou správnou odpověď ji poskytněte nápovědu ke skrýši, kde je schovaný dárek.

Nevíte si rady? Prozkoumejte sady
Valentýnské dárky můžete vybírat i z bohaté nabídky našich dárkových sad. Najdete v ní sady jednoduché od 450 Kč, až po luxusní, které uspokojí i ty nejnáročnější.

4│Spolu a naplno

Valentýnská dobrodružství nemusíte prožívat jen 14. února, ale třeba každý víkend. Připravte si malé krabičky, a do každé schovejte cedulku s nápadem na společnou činnost a malým dárečkem, který ji symbolizuje. Každý pátek pak otevřete jeden z balíčků a vybranou aktivitu si přes víkend užijte. Může to být mapa a tip na výlet, korková zátka s pozvánkou na ochutnávku vín, semínka, která společně zasadíte na oblíbeném místě… Ale třeba i aromadárečky, například směsi éterických olejů do aromalampy Noc lásky a Afrodiziakální s inspirací na romantickou noc při svíčkách, nebo pozvánka na rande doplněná orientálně-květinovým parfémem Anastazie 25. Balíčky budou váš vztah udržovat živý, zábavný a plný překvapení.

5│Voňavé vyznání

Své polovičce napište milostnou báseň, která opěvuje její krásu, a ke každé větě připojte odpovídající voňavý dáreček. K sametově hebkým rtům, které jsou pro polibky stvořené, se hodí třeba Balzám na rty Lippason, k rozzářeným očím plným světla Oční krém Světlík, k vlasům, které se vlní jako klasy ve větru Posilující šampon s kofeinem… Určitě sami přijdete na řadu dalších vtipných spojení, stačí prozkoumat náš sortiment a zapojit fantazii.

Ať už si vyberete poklidný filmový večer, poezii, nebo výlet do přírody, vypněte telefony, eliminujte všechny rušiče a prostě buďte jen jeden pro druhého. V dnešní překotné době je to ten největší luxus.