Kosmetické novinky

Novinky na akné nejen pro teenagery

Original ATOK představuje dlouho očekávané novinky pro aknózní a mastnou pleť. Tři aromaterapeutické produkty unikátního složení potěší nejen náctileté, ale i dospělé, kteří se s tímto problémem potýkají a chtějí si dopřát účinnou péči bez zbytečné chemie.

Duo pro sílu a lesk vlasů

Zdravé a husté vlasy symbolizují životní vitalitu. Šťastný, kdo takové má od pánaboha, méně pak ti ostatní. Naštěstí i jim příroda nabízí pomoc v podobě ověřených ingrediencí. A přesně takové jsme použili v unikátních recepturách našeho novinkového vlasového dua – šamponu a kondicionéru.

Toner si vaše pleť zamiluje!

Je to typ přípravku, který v naší každodenní pečující rutině často chybí, a to je škoda, protože s pletí dokáže malé divy. Ačkoli je INTENZIVNÍ TONER S RUTINEM v naší nabídce čerstvou novinkou, už první zkušenosti zákazníků potvrzují jeho skvělé účinky.

Čtvero pohlazení měsíčku pro děti

S měsíčkovými novinkami Original ATOK bude pokožka vašich dětí jako v bavlnce. Působí jemně a ohleduplně, zklidňují, zjemňují, regenerují a poskytují dlouhotrvající pocit komfortu. Jejich láskyplnou péči si ale báječně užijí i dospělí s citlivou pletí.

Rozjasňující sérum s vitaminem C

Bledá pleť ženám nesluší, oživte ji a rozjasněte! S naším novinkovým sérem bude zářivá, šťavnatá a svěží. Poctivá dávka vitaminu C ve dvou účinných formách v kombinaci s dalšími unikátními přírodními složkami ji dodá jiskru a vitalitu i uprostřed zachmuřené zimy.