Rady, tipy, inspirace

Domácí aromalékánička

Nachlazení, nespavost, spáleniny, odřeniny, štípance a další běžné bolístky si žádají dobře vybavenou lékárničku. Poradíme vám, jak si ji sestavit z éterických olejů. Šest malých lahviček, a máte vystaráno. Doma i na cestách.

Provoňte dům Vánocemi

Vykouzlete si doma sváteční pohodu a užijte si Vánoce na nespočet voňavých způsobů. Zapalte aromalampy, rozpusťte starosti v hřejivé koupeli, své blízké potěšte VÁNOČNÍMI SPECIALITAMI Original ATOK. Stres a shon vyměňte za radost, pohodu a klid.

„Zlatá řada“ pro zralou pleť

S unikátní GOLD COLLECTION si dopřejete skutečný pečující luxus. 24karátové zlato, baltský jantar, fyto-botox, vzácné éterické oleje a další cenné složky zahrnou vaši pleť komfortem hodným královny. Zralou pleť omladí, ochablou vzpruží, unavenou osvěží.

Aromaterapie pro psí kamarády

Zdravíme milovníky chlupatých psích mazlíčků, od roztomilých čivav a jorkšírů, až po respekt vzbuzující dogy, dobrmany a vlkodavy. Od našich zákazníků máme spoustu osvědčených aromatipů, jak psí miláčky udržovat ve zdraví a dobré kondici. Rádi se o ně podělíme.

Květomluva v ATOK stylu

Květiny jako dárek nemusí být vždy ve formě pugétu, srdce potěší i květinová kosmetika. Má to i výhody – kytice zvadne, pleť rozkvete. Jen pozor, každá z květin obdarovanému říká něco jiného…

Valentýn originálně

„Miluji tě“ můžete dát najevo tisíci způsoby. Překvapte svou polovičku neotřelým valentýnským dárkem v podobě zážitku. Buďte originální. Máme pro vás 5 voňavých valentýnských tipů, jak na to.

Čisto, voňavo, naklizeno

Vytvořte si vlastní zásobu „úklidových“ éterických olejíčků. Přírodní vonné silice zatočí s bakteriemi, viry, roztoči i plísněmi, navíc krásně provoní váš domov. Volte ty, které vám příjemně voní, hrajte si s nimi, kombinujte je. Jarní úklid může být zábava!