Rostlinný olej marulový LZS

Kód: A1038C
258 Kč –15 %
Rostlinný olej marulový LZS
258 Kč –15 % 219 Kč
Skladem
Objem
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Kosmetický anti-age hit z marulovníku namibijského

Detailní informace

Detailní popis produktu

Skvělý kosmetický olej s výraznými anti-age účinky se získává z jadérek plodů marulovníku namibijského, které jsou velmi bohaté na antioxidanty, vitamin C a E, jsou bohatým zdrojem minerálů a esenciálních mastných kyselin.
Tento multifunkční olej s lehkou texturou a velmi dobrou vstřebatelností nachází své uplatnění v péči o všechny druhy pokožky. Díky svým omlazujícím, hydratačním a vyživujícím vlastnostem si získává stále rostoucí oblibu.
Je přidáván do kosmetických přípravků proti stárnutí, stejně tak je využíván do vlasové kosmetiky, sér na nehty či přípravků po opalování.

Rostlinné oleje jsou viskózní látky získané lisováním nebo extrakcí ze semen a plodů olejnatých rostlin. V aromaterapii se rostlinné oleje používají jako nosiče pro éterické oleje a další účinné složky, ale i samostatně. Mají blahodárný účinek na pokožku i celý organi-zmus. Složením se podobají kožním tukům, do pokožky se tedy velmi dobře vstřebávají, což je u minerálních olejů nemožné.

Použití

Jemně vmasírujte do pokožky jako plnohodnotnou náhradu krému. Není nutné se vyhýbat očnímu okolí.

Při tvorbě individuálních receptur je třeba dodržovat bezpečné dávkování - viz Doporučené koncentrace éterických olejů a směsí v rostlinných základech.

DOPORUČENÉ KONCENTRACE
Typ přípravku Počet kapek na 50 ml základu
1–5 let 5–10 let 10–14 let dospělí
Masážní olej
Tělový krém
Sprchový olej
2-4 6-9 9-15 30-37
Pleťové mléko 2-4 4-5 4-5 4-5
Regenerační olej
Pleťový krém
Pleťová maska
1-2 3-5 5-8 5-15
Koupele Počet kapek na 10 ml základu = na jednu koupel
1-2 2-4 4-8 5-10
Uvedené počty kapek se týkají uklidňujících éterických olejů. Při použití dráždivých éterických olejů, např. hřebíčku, skořice, tymiánu, elemi, vavřínu, zázvoru, papriky nebo černého pepře počet kapek snížíme podle individuální citlivosti pokožky.

Parametry

INCI: Sclerocarya birrea seed oil
Kvalita: Lisovaný za studena

Vegan
Veganneobsahuje žádné živočišné složky

Doplňkové parametry

Kategorie: Rostlinné oleje
Řazení top produktů: 520

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: