VOŇAVÝ BLOG 
ORIGINAL ATOK, Strana 2

Karotenoidy pro krásné opálení

Pokožka plná zlatavého slunce, zářící zdravím a vitalitou. Krásná, spokojená, trendy. Takovou dokáže jen léto. Ale vydatně ho v díle umí podpořit i KAROTENOIDY, žluté až sytě červené organické barvivo z ovoce, zeleniny a mořských řas. Skutečný poklad přírodní kosmetiky!

Sladké vábení růže damašské

Růže, to je noblesa, svůdnost, krása i něha. Vaši pleť zahrne laskavou péčí a smysly omámí sladkou euforií. Vychutnejte si její nejvzácnější podobu v legendárním oleji z bulharské růže damašské.

Jak zkrotit letní vedra

Orosená dvanáctka ze sedmého schodu, zmrzlý meloun, pytlíky s ledem zavěšené na větráku… Když na nás léto posílá pekelný hic, vytahujeme všechny osvědčené chladivé finty. Také nějaké máme. Aromafinty :-)

Muži v péči přírody

Krém, něco na holení, něco na tělo… Muži to s péčí moc nepřehánějí, ale základní balíček kosmetiky má asi každý. Tak proč si ho nedopřát v podobě pánské řady plné čistých olejů, bylin a svěží zelené energie!

Dětská série: plná bylin a něhy

Dětem sneseme i modré z nebe. Proč tedy nezačít modrou „motýlkovou“ kosmetikou plnou přírody. Doteky měsíčku, heřmánku, levandule a sladkých mandlí. Tím nejjemnějším od Original ATOK.

Řekněte akné „NE“

Bílé tečky, černé tečky, pupínky a vřídky dokážou potrápit. Nejen teenagery, ale často i dospělé. Pokud je to i váš problém, je načase říct akné „ne“ a pupínky zkrotit. Těžké formy akné samozřejmě patří do rukou dermatologa, ale lehčí akné většinou zvládnete sami. Poradíme vám, jak na to.

Je jaro, vylaďte tělo!

Pohřbila zima vaše ladné křivky? Schovaly se pod špíčky, ochablou pokožkou, celulitidou? Nezoufejte. S očistnou energií jara, trochou vůle a formovacími speciály Original ATOK tělo za měsíc dva zase vyladíte do krásy.

Jarní budíček s citrusy

Rozhýbat zlenivělou lymfu, vyplavit ze sebe jedy, rozveselit mysl, provonět domov čistotou… Také zjara pociťujete ta neodbytná nutkání? Pojďte jim naproti a do života pusťte svěží energii citrusů.

Rozkveťte s peelingem

Inventura před zrcadlem někdy zabolí, zvláště po zimě. Pokud se vaše pleť dusí povlaky odumřelé kůže, je mdlá, bez barvy a jasu, je nejvyšší čas na jarní úklid. Peelingem ji probudíte do svěžesti a krásy.

Květomluva v ATOK stylu

Květiny jako dárek nemusí být vždy ve formě pugétu, srdce potěší i květinová kosmetika. Má to i výhody – kytice zvadne, pleť rozkvete. Jen pozor, každá z květin obdarovanému říká něco jiného…

Slabá imunita? Posilněte jI

Trápí vás únava, špatné spaní, chřipky, opary a plísně? Je načase posílit imunitu. Základ je prostý: lépe jíst a spát, více se hýbat a smát. Ale máme pro vás pár rad, se kterými to všechno půjde lépe.

Valentýn originálně

„Miluji tě“ můžete dát najevo tisíci způsoby. Překvapte svou polovičku neotřelým valentýnským dárkem v podobě zážitku. Buďte originální. Máme pro vás 5 voňavých valentýnských tipů, jak na to.

Síla hřejivého koření

Když je vám zima, nemusíte hned sahat po svetru. Můžete zvyšovat odolnost vůči chladu otužováním, zahřát se pohybem, vývarem, grogem… Ale víte, že parádně umí „zatopit“ i éterické oleje?

Bez balzámu v zimě ani ránu!

Vítr, mráz, změny teplot… zima dává pleti zabrat. Je přecitlivělá, napjatá, suchá a šupinatá. Lační po tucích, výživě, ochraně a rozmazlování. Pleťové balzámy její potřeby uspokojí na 100 %.

Čtvero pohlazení měsíčku pro děti

S měsíčkovými novinkami Original ATOK bude pokožka vašich dětí jako v bavlnce. Působí jemně a ohleduplně, zklidňují, zjemňují, regenerují a poskytují dlouhotrvající pocit komfortu. Jejich láskyplnou péči si ale báječně užijí i dospělí s citlivou pletí.