VOŇAVÝ BLOG 
ORIGINAL ATOK, Strana 3

Rozjasňující sérum s vitaminem C

Bledá pleť ženám nesluší, oživte ji a rozjasněte! S naším novinkovým sérem bude zářivá, šťavnatá a svěží. Poctivá dávka vitaminu C ve dvou účinných formách v kombinaci s dalšími unikátními přírodními složkami ji dodá jiskru a vitalitu i uprostřed zachmuřené zimy.

Pohodové cestování s dětmi

Užívat si léto s dětmi je velký dar. Cestování, výlety, koupání, hledání pokladů, dobývání kopců… Každý den jako korálek! Pokud ho však nenaruší nějaká ta dětská bolístka. Přinášíme pár osvědčených tipů, jak na ty nejčastější.

Čisto, voňavo, naklizeno

Vytvořte si vlastní zásobu „úklidových“ éterických olejíčků. Přírodní vonné silice zatočí s bakteriemi, viry, roztoči i plísněmi, navíc krásně provoní váš domov. Volte ty, které vám příjemně voní, hrajte si s nimi, kombinujte je. Jarní úklid může být zábava!

Jste oslabení? Zkuste „koupel síly“

Necítíte se ve své kůži? Pokouší se o vás kašel, rýma, bacil či vir? Naordinujte si posilující koupel s eukalyptem a tymiánem. Tito dva bylinkoví siláci vás zase postaví na nohy. Navíc vám osvěží mysl a spraví náladu. Skvělí spojenci, zvláště pro zimní čas!

Borovice & terapie lesem

Cítíte se vyčerpaní, leze na vás rýma, únava či smutek? Svěřte se lesu, speciálně borovicím. Na tělo i duši působí doslova jako balzám.

Nádherně levandulová...

Za mostem v úzké ulici, v horkém slunci Lubéronu a Drôme Provencale, v babiččině almaře… Voní si tam tiše, měkce, sladce. Hladí, chladí, okouzluje a vábí. Také máte její vůni tak pod kůží? Pak víte, LEVANDULE, prostě láska navěky.

Třezalka, královna noci svatojánské

Třezalka tečkovaná, magické žluté kvítí, plné rudého hypericinu,“ krve svatého Jana“. Bylinka mocná a léčivá, královna noci svatojánské.

Aromahry nejen pro děti

Je jaro, vezměte děti a pojďte si hrát. Na honěnou a schovávanou? To znají všichni, zkuste něco nového. Třeba NA ČICHANOU. Objevovat s dětmi svět vůní je totiž velká zábava. Vyzkoušeno! Přes éteráčky přijdou blíž k přírodě a rostlinám, rozvinou svoji vnímavost a čich, smysl, který tak šidíme.