VOŇAVÝ BLOG 
ORIGINAL ATOK

Inspirujte se, jak o sebe pečovat přirozeně a jednoduše. Pozvěte do svého života aromaterapii a využívejte ji pro zdraví, krásu a domácí pohodu. Přečtete si o našich novinkách i kosmetických bestsellerech. Naučte se své kosmetice rozumět a nastartujte svěží změny v pečujících rituálech. Nikdy není pozdě. Dvakrát do měsíce se můžete těšit na nové téma. S námi zůstanete v obraze.

Séra: hostina pro vaši pleť

Ztrácí vaše pleť jiskru a glanc? Není divu, neustále na ni působí vlivy okolí, slunce, vítr, sucho, mráz a s věkem stále více i gravitace. Je načase dopřát jí infuzi v podobě kvalitního séra. Nachystat jí anti-age hostinu plnou výživy a hydratace.

Sedmero voňavých cest k harmonii

Éterické oleje jsou mocné. Umí zklidnit, povzbudit, roznítit vášeň, zbystřit mysl, otevřít srdce, povznést i uzemnit. Kdy ale který použít? Napoví vám pocity. A také náš tahák s popisem sedmi vonných typů éterických olejů.

Domácí aromalékánička

Nachlazení, nespavost, spáleniny, odřeniny, štípance a další běžné bolístky si žádají dobře vybavenou lékárničku. Poradíme vám, jak si ji sestavit z éterických olejů. Šest malých lahviček, a máte vystaráno. Doma i na cestách.

Aromaterapií na jizvy

Plastická chirurgie, laser, kortikoidy… invazivních metod na zhojení a vyhlazení jizev je dnes nespočet. Ale pokud upřednostňujete přirozenější postupy, věřte, že skvělé výsledky může přinést i aromaterapie.

Provoňte dům Vánocemi

Vykouzlete si doma sváteční pohodu a užijte si Vánoce na nespočet voňavých způsobů. Zapalte aromalampy, rozpusťte starosti v hřejivé koupeli, své blízké potěšte VÁNOČNÍMI SPECIALITAMI Original ATOK. Stres a shon vyměňte za radost, pohodu a klid.

„Zlatá řada“ pro zralou pleť

S unikátní GOLD COLLECTION si dopřejete skutečný pečující luxus. 24karátové zlato, baltský jantar, fyto-botox, vzácné éterické oleje a další cenné složky zahrnou vaši pleť komfortem hodným královny. Zralou pleť omladí, ochablou vzpruží, unavenou osvěží.

Novinky na akné nejen pro teenagery

Original ATOK představuje dlouho očekávané novinky pro aknózní a mastnou pleť. Tři aromaterapeutické produkty unikátního složení potěší nejen náctileté, ale i dospělé, kteří se s tímto problémem potýkají a chtějí si dopřát účinnou péči bez zbytečné chemie.

Duo pro sílu a lesk vlasů

Zdravé a husté vlasy symbolizují životní vitalitu. Šťastný, kdo takové má od pánaboha, méně pak ti ostatní. Naštěstí i jim příroda nabízí pomoc v podobě ověřených ingrediencí. A přesně takové jsme použili v unikátních recepturách našeho novinkového vlasového dua – šamponu a kondicionéru.

Elixír mládí: Acai a červené víno

Červená vinná réva a acai patří mezi nejsilnější ovocné antioxidanty. Na pleť působí doslova jako živá voda, dodávají jí šťávu, vitalitu a mladistvý vzhled. Není divu, že preparáty ACAI – ČERVENÉ VÍNO patří mezi TOP produkty Original ATOK. Seznamte se s nimi…

Aromaterapie pro psí kamarády

Zdravíme milovníky chlupatých psích mazlíčků, od roztomilých čivav a jorkšírů, až po respekt vzbuzující dogy, dobrmany a vlkodavy. Od našich zákazníků máme spoustu osvědčených aromatipů, jak psí miláčky udržovat ve zdraví a dobré kondici. Rádi se o ně podělíme.

Toner si vaše pleť zamiluje!

Je to typ přípravku, který v naší každodenní pečující rutině často chybí, a to je škoda, protože s pletí dokáže malé divy. Ačkoli je INTENZIVNÍ TONER S RUTINEM v naší nabídce čerstvou novinkou, už první zkušenosti zákazníků potvrzují jeho skvělé účinky.

Hola, hola, škola volá!

Pro některé děti zvolání radostné, pro jiné stresující. Zvláště pro prvňáčky nebo děti, které mění školu. Nedivme se. Obávají se, jak zapadnou do kolektivu a jestli unesou vše, co jim bude naloženo. Tak je podpořme, ať je pro ně škola hrou, na kterou se každý den těší, a ne strašákem. A na pomoc si přizvěme aromaterapii.

Nechte pleť rozkvést s maskou

Alespoň jednou týdně si dopřejte půlhodinku pohodové relaxace s maskou a extra porcí výživy, omlazení, detoxikace, vzpruhy či zklidnění… podle toho, co právě vaše pleť potřebuje. Zaslouží si to!

Přírodní fígle na klíšťata

Léto láká ven nejen nás, ale také klíšťata a další neodbytné breberky. Nechcete používat chemické repelenty a nevíte co s nimi? Představíme vám pár osvědčených aromatipů.

Karotenoidy pro krásné opálení

Pokožka plná zlatavého slunce, zářící zdravím a vitalitou. Krásná, spokojená, trendy. Takovou dokáže jen léto. Ale vydatně ho v díle umí podpořit i KAROTENOIDY, žluté až sytě červené organické barvivo z ovoce, zeleniny a mořských řas. Skutečný poklad přírodní kosmetiky!